06 - 24 91 06 31 info@maris-holland.nl

Steun ons!

En draag uw steun bij voor weeskinderen uit Hongarije. Dit kan door speelgoed, kleding of geld te doneren voor onvergetelijke herinneringen van georganiseerde uitjes.

Over Maris

Stichting Maris zorgt ervoor dat duizenden weeskinderen, invaliden en bejaarden die in tehuizen wonen en zelden of nooit bezocht worden, een fijn uitje kunnen hebben op onze “Maris-boerderij” in Hongarije.

Dit complex, gelegen in de bossen van Kiskunhalas, heeft onder meer een supergrote speeltuin met skelters, een draaimolen, springkussen etc. en een sprookjesbos. Met de speciale “Maris-bus” die ook geschikt is voor het vervoer van mindervaliden en (geestelijk) gehandicapten, worden “onze kinderen” gehaald en gebracht. Het complex heeft de faciliteiten om 200 kinderen tegelijk van een heerlijke vakantie of dagje weg te laten genieten.

Medewerkers van Stichting Maris gaan tevens langs de tehuizen zodat kinderen het gevoel krijgen dat ze wel belangrijk zijn. Wij proberen zoveel mogelijk kinderen kleding en speelgoed te geven, ook met kerstmis. Eveneens uitjes van een dag of week in de regio of naar de Maris-boerderij worden verzorgd, de busreis zelf is voor deze kinderen al spectaculair!

Helaas zijn “onze kinderen” in Hongarije extra hard getroffen door de voortdurende recessie. In de tehuizen waar zij wonen is weinig of geen budget voor ook maar enige extra’s zoals recreatie en speelgoed. Om onze kinderen ook weer in het volgende jaar uit hun tehuizen te kunnen halen, zodat zij weer plezier kunnen maken op de Maris-boerderij alsmede wat meer voor de tehuizen te kunnen doen, zijn wij afhankelijk van uw bijdrage.

Als u ook een steentje wil bijdragen doneer dan via onderstaande info of neem gerust eerst contact op met ons!
Ook kleding (voor kinderen en volwassenen), speelgoed, knuffels maar ook huishoudelijke spullen en apparaten kunt u doneren aan de stichting zodat “onze kinderen” en de tehuizen in Hongarije weten dat vele mensen hen een warm hart toedragen en dat wij ze ook dit jaar niet vergeten!

Namens Stichting “Maris”  alvast bedankt voor uw aandacht en bijdrage!

Scroll Up